Mastercue 台球论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

Talisman中国独家总代理
楼主: ben167

[讨论]关于聚会的其他回复!

冇我份,又唔踢我埋堆,你地歧视似谷德超噶靓仔

喂,HIM啊~~~其实哩~~~我都5知点讲~~~~~~~~~~`

即系甘~~~其实又好想拉埋你入来耍,但你知你自己几甘好波架啦~~~

我地边够你来哦~!

即系其实我就5怕输既~~~你循例让我D分就OK啦~不过怕你同我地哩堆屎友打会闷乍!

各位球友有福啦!你就黎有机会同Efren Reyes,Bustamante 潘晓婷,徐猛,胡家兴,李明文同台大战啦!

香港桌球冠军郭志浩Kenny Kwok,为左发展心爱既桌球事业,在广州开左一间全国最豪华既桌球城,你可以到http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/hsungbbs/album?dir=//27cf  先遥观一番哦,绝对一流!!!

2006715日,在呢间一流既波楼度,会有上边介绍既几位重量级人马现身同来自五湖四海的幸运儿打友谊赛。

当晚呢度除左可以同明星近距离接触摞签名之外,仲有星级招待会,与明星一起免费吃西餐、喝啤酒等等,仲有奖品摞添。超级吸引嘛?

甘多着数既野梗系有条件啦!要参加选拔赛,强者先可以摞到门飞咖!

我只是郭志浩先生的助手,你地可以打13711312644

[em07]

各位球友有福啦!你就黎有机会同Efren Reyes,Bustamante 潘晓婷,徐猛,吴珈庆,李明文同台大战啦!

香港桌球冠军郭志浩Kenny Kwok,为左发展心爱既桌球事业,在广州开左一间全国最豪华既桌球城,你可以到http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/hsungbbs/album?dir=//27cf  先遥观一番哦,绝对一流!!!

2006715日,在呢间一流既波楼度,会有上边介绍既几位重量级人马现身同来自五湖四海的幸运儿打友谊赛。

当晚呢度除左可以同明星近距离接触摞签名之外,仲有星级招待会,与明星一起免费吃西餐、喝啤酒等等,仲有奖品摞添。超级吸引嘛?

甘多着数既野梗系有条件啦!要参加选拔赛,强者先可以摞到门飞咖!

我只是郭志浩先生的助手,仲有晤明亲自打距电话问个明白啦!距电话系:13503008147