Mastercue 台球论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

Talisman中国独家总代理
楼主: 樱桃小炸弹

[分享]新欢查实不胜旧爱~~~~

最惨我连唯一既合照都系 大合照 。。。。。。仲要成百人果重,真系5方5淡然一笑而过了~~ -_-'

我几惊你话“大合照”大到连自己系边都稳5到啊~

不过我几赞成阿BEN既话,可能将来有日念番起,只会发现其实你应该多谢果一个人,或者你会遇到比距更好既人,你就会多谢距当初既离开~

我好相信缘分,相信月老,相信红娘~其实我成日都系度念,世界上甘多人,红娘将条红线绑系你同你有缘既人脚上,但每日撞到甘多人,离离合合,或者就系红线打左结咯~终有一日会解开既!然后你既真命天子就会出现架了,一直甘陪你行到人生最后一刻!

[em05]信我呀,煤气!个结一定会解开架!以前果一个人只系无意中勾错左条红线架咋![em05]

家时我宁愿绑落只波度了。。。。

嘿嘿,阿欣对波既热情令人佩服,我就已经无太大既热情啦,希望阿欣你可以成功啦....加油啊......

我都系甘话既~不过可惜我就无距甘有热诚了!各人有各人既爱好啦~我比较中意训教,体电视了~其实假如第日你地再去D我无直达车到既地方就5好预我了~我讲真架,我个人比较懒,加上天气太热了,休息两日我都5想出去!所以希望大家体谅啦![em05]

一直甘陪你行到人生最后一刻......

呢句话我中意,不过我唔中意讲,我中意讲既系:

希望在我老到不能动的时候,看着你爬满皱纹的脸,看着你满载的深情,

依然可以牵着你的手说:遇见你是我一生最好的幸福.......

以下是引用ben167在2005-5-16 2:07:10的发言:

嘿嘿,阿欣对波既热情令人佩服,我就已经无太大既热情啦,希望阿欣你可以成功啦....加油啊......

依家有D迷惘,5知对我自己来讲点先算成功~!不过我肯定会一直努力既~嘿嘿`~~

打到女子世界第一既时候你就算成功啦......

以下是引用ben167在2005-5-16 17:33:04的发言:

一直甘陪你行到人生最后一刻......

呢句话我中意,不过我唔中意讲,我中意讲既系:

希望在我老到不能动的时候,看着你爬满皱纹的脸,看着你满载的深情,

依然可以牵着你的手说:遇见你是我一生最好的幸福.......

大家都系天秤座果然不同凡响~天秤座既人都好鬼浪漫架[em05]

嘿嘿,你点知我系天秤座啊?