Mastercue 台球论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

Talisman中国独家总代理
楼主: 樱桃小炸弹

[分享]新欢查实不胜旧爱~~~~

唉~无啦无啦,人地出家做和尚啦~无啦无啦~

MASTER:

樱桃小炸弹:“你地有无曾经试过爱上一个好色既异性而又因其他因素得5到既经历啊?”(我好似系写“好出色”咯,5系“好色”咯~晕``````````)

[em05]

哈哈,大家讲野依家好似都比较唏嘘涡.....

我知道午夜既回忆的确好心酸,但你可曾林起之前果个与你一齐时既种种欢乐,

其实有好多令你林起都会发出会心一笑既感觉呢?或者距已经有别人,但回忆系

距无论如何都无法抢走既,既曾用心去爱,用心去回忆亦一件好事,起码我愿意享受呢

种感觉......失恋并不可耻,失去亦唔可恨,只系失落比较难忍姐.........

我个脑~~~~~~又浮现同距一齐既果D好短暂既相处。。。。。。

岩既,爱一个人并5一定要拥有距~将距埋系心里面都好既~即系其实我同距都无开始过,我就连同距表白既勇气都无,因为我知,我衰硬既~只系默默甘暗恋过距~我记得我曾经5觉意累到距同条女分左手,我到依家仲内疚紧啊~唉~~~~~~~~~~~

[em05]

好兄弟,唔好甘悲哀~~~今晚我去你树LA你一齐欢下啦~~~两条郁闷友聚埋就会欢架啦,负负得正啊嘿嘿~~!!!

以下是引用ben167在2005-5-10 23:18:54的发言:

我知道午夜既回忆的确好心酸,但你可曾林起之前果个与你一齐时既种种欢乐,

其实有好多令你林起都会发出会心一笑既感觉呢?或者距已经有别人,但回忆系

距无论如何都无法抢走既,既曾用心去爱,用心去回忆亦一件好事,起码我愿意享受呢

种感觉......失恋并不可耻,失去亦唔可恨,只系失落比较难忍姐.........

林起以前既欢乐先至会更痛啊~明明好好地,系一齐甘快乐,点解要分开???最惨系分开左都未知咩事。。。。。。正系乌SIR SIR甘。。。。。。[em11]

但系有回忆总好过无,系米?曾经拥有都系一种幸福.只系在乎你点去睇姐......

TO 煤气:你5系应该讲“乌西JASON”咩?

TO BEN:以前读书既时候有个好朋友同我讲过,人总有回忆,好既事情留番落来,偶然回忆一下;5好既事情都留番落来,就5好去回忆了。。。呢种就系人生~

人生有起有跌,开心快乐,然后受伤、折磨。。。我咩都经历过,真系学我暗恋果件傻佬话斋,体透晒了~系时候要去做和尚咯,我就去做尼姑了~或者倒头来念下,自己根本5适合恋爱~又或者念清楚,同果个人做朋友反而更开心,快乐呢~

[em05]我依家领略到,凡事太过于执着,倒头来伤害既只有自己~曾经有个男仔同我讲过一句话“只有自己恋既恋爱,甘就只有自己痛了~”[em05]

读书既时候有人拉你甘讲过???边条粉肠啊? 下次同学聚会我DICK距出去调教吓......[em05]

兄弟,好似我读中专之前,仲有读过小学同初中架可?

我幼儿园、小学兼初中既一个同学兼好朋友同我讲既~

[em05]一个好鬼似“郑呢件”既女仔~问你死未?[em01]

呵呵,其实唔开心只系暂时既,人总会有呢个阶段先至会长大......

你如果无试过爱情既痛苦,又点会懂得珍惜呢?

可能当呢件事已经成为过去,当你长大既时候,先到发现,其实距都唔系

甘岩你姐,你偶然翻开相簿,睇到以前种种,都只系淡然一笑而过姐.....