Mastercue 台球论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

Talisman中国独家总代理

[分享]新欢查实不胜旧爱~~~~

[em08]我觉得,其实我地都可以系度发表一下情感上边既感受呀~

你地有无曾经试过爱上一个好出色既异性而又因其他因素得5到既经历啊?我试过~仲酸过《心酸的情歌》!其实无野既,人地话得不到的葡萄是酸的,人地曾经咬过一淡先知道系酸既,可惜我连DAP都无资格~
认识到新既异性之后,甚至拍拖,结婚,每当翻风落雨,行雷闪电,以前既果一个都会好自然甘从心里面浮出来~果种酸味味既感觉又试涌番出来,真系郁闷~今日系QQ上,得知果一个人呢排又5开心,5知点解,自己既心情都随即变得5开心~
5知点解,可能。。。我还爱他吧~~~~
[em09][em09][em09][em05]

以下是引用樱桃小炸弹在2005-5-9 10:23:56的发言: [em08]我觉得,其实我地都可以系度发表一下情感上边既感受呀~ 你地有无曾经试过爱上一个好出色既异性而又因其他因素得5到既经历啊?我试过~仲酸过《心酸的情歌》!其实无野既,人地话得不到的葡萄是酸的,人地曾经咬过一淡先知道系酸既,可惜我连DAP都无资格~ 认识到新既异性之后,甚至拍拖,结婚,每当翻风落雨,行雷闪电,以前既果一个都会好自然甘从心里面浮出来~果种酸味味既感觉又试涌番出来,真系郁闷~今日系QQ上,得知果一个人呢排又5开心,5知点解,自己既心情都随即变得5开心~ 5知点解,可能。。。我还爱他吧~~~~ [em09][em09][em09][em05]
[em09][em09][em09][em09][em09][em09][em09][em09][em09][em09][em09]

眼碌碌做咩姐你?唉~~~算啦~都5系讲你~[em11]

以下是引用樱桃小炸弹在2005-5-9 10:28:23的发言: 眼碌碌做咩姐你?唉~~~算啦~都5系讲你~[em11]
[em09][em09][em09][em09][em09][em09][em09][em09][em09][em09][em09]

哈哈,炸弹做咩唔来聚会啊,甘耐都无见过你添,得闲出来打下波啦.....

不过我都同样觉得,新欢的确不如旧爱......

每当午夜梦回,百般唏嘘之际,发现原来有个人可以让你牵挂都系一件好幸福的事......

有个人令我斋牵挂,甘就唔系幸福,系痛苦咯~~~~

所以家时日日对住堆波,几幸福啊~~~起码堆波5会飞起我先!!!

男人大丈夫!何患无妻啊~
讲呢句说话既时候真系有d心虚!
[em09]

TO BEN:我出来飞波就有份,打波就免了~[em06]

查实牵挂一个人有咩甘幸福姐~果种感觉好鬼酸架~你都5知~果种感觉都5知点形容出来~你想见我姐吓嘛,我体吓可5可以丢张相做头像咪体到咯~

TO 煤气:你就可以将冀望寄托落堆波度,我就无你甘有恒心同毅力了~亦都无甘大既兴趣,你话平时同你玩下甘都可以既,但真正要我放个心落去,体怕都放5落~5知点解,依家做任何一样野都无心机!

TO 明哥:明哥讲野真系好鬼有果种“莎士比亚”既风格架哦,都体5明既~

[em09]算啦,或者我都系领悟能力比较低架了~[em19]唉~~~~~~~~~无晒心机了,今日距留言话,距要做和尚哦~[em22][em23]都5怕D和尚妒忌距靓仔既,真系~[em23]

樱桃小炸弹:“你地有无曾经试过爱上一个好色既异性而又因其他因素得5到既经历啊?”[em02]

ben167 :“每当午夜梦回,百般唏咻之际,发现原来有个人可以让你牵挂都系一件好幸福的事......”[em02]

弹,时间会冲淡一切的。。。