Mastercue 台球论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

Talisman中国独家总代理

李力持笑话集(一)《唔用》

《唔用》 大力同小如二人到美国旅行,见天色已黑,又见前面有间五星大酒店,于是就决定去休息一下。 羿日,大力同小如到柜台去结帐,结果服务人员递左张350元美金的账单。 大力惊讶地说:「虽然呢间系五星级酒店,但我又唔系住总统套房,驶乜咁贵呀?不如等我同你经理倾倾先!」 未几,经理出唻,并说:「我地呢度有符合奥运标准的游泳池,好大的会议室还有和赌城。仲有一样精彩的表演可以看。」 大力:「但系我冇用过喎!」 经理:「呢D设备都o系度,系你自己唔用o者!」 大力拗唔过个经理,惟有开张支票畀佢…… 经理:「先生,你呢张支票只开了100元,还有$250 呢?」 大力:「哦!$250 是你同我老婆上床的费用。」 经理:「但系我冇做过喎!」 大力:「车!佢成个人o系度,系你自己唔用之嘛!」

哈哈。。。。呢个笑话好。。。的确好难用得着既。。。

master有冇用過呢招呀?[em01]

未试过,吾敢用,因为埋单個时,收银通常系女的,吾通叫佢同我。。。咩咩咩啊?我份人吾系咁随便咖[em04]

.

我又要讲~

有一个男人,星期五落班之后冇番屋企。今日公司出咗粮。跟住佢同两个朋友一齐去玩,去花天酒地,去赌钱,玩足两日。卒之洗晒成份人工。到咗星期日夜晚佢番到屋企,佢老婆好恶甘样闹佢,足足闹咗几个钟头。后尾,佢老婆问佢:如果你三日见吾到我,你会点啊?个男人答:甘样感觉会几好!!!

星期一,个男人见吾到佢老婆。。。。星期二,星期三佢都见吾到佢老婆。到咗星期四,有小小消肿嘞,佢终于可以系左眼眼角见到小小佢老婆了。。~~!!!!

[em12]