Mastercue 台球论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

Talisman中国独家总代理

男人同女人o既說話~~

女人o既說話        暗示
我喊喇!          你仲唔安慰我

我唔會再俾機會你!     我仍然等緊你。

我係你心中有冇地位呀?  你最近冇理我。

我最近好得閒!       你多o的陪我啦!

你點解要講咁多藉口    你講聲對唔住啦!

我仲好鍾意你       你做左好多我唔鍾意 o既事!

我愛你!          我等緊你講你愛我。

你同佢有咩關係?      唔好俾我再見到你同佢一齊!

對唔住囉!         明明係你錯先。

你話事啦!         你應該知道我要乜。

男人o既說話        暗示
唔好喊啦!         又累我俾全條街o既人睇實!

鍾意咪買囉。       又買呀?破產喇!

聽日你有冇街去呀?     我自己有節目。

我會早o的返架喇!     唔好再問我相同o既問題!

得喇得喇!         你好煩呀!

呢排咁好胃口o既?     你又肥左喇!/你有o左??

我好愛你架!        你好似冇以前咁熱情。

你件衫好似唔多襯你喎。   你件衫好暴露呀!

呢次當係我錯囉!      我都唔知自己錯o的乜!

你想點就點啦!       我仲可以講乜?

kent_kam果然系见多识讲!

虽然叫KAM KAM哋,但系都几了解男女喔

[em01]

手品木 你~[em08]

呢种人先高呀,无论第日做男人定女人都可以对对方了如指掌~[em05]

做乜無人睇ga?

真係唔好睇咩?

下次唔發lu~~!!!

[em06]