Mastercue 台球论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

Talisman中国独家总代理
返回列表 发新帖
楼主: 樱桃小炸弹

[公告][注意]帽峰山无文化村民殴打旅行者!

5报道就叼到距报道~~边个5报道,我就个个都叼7距!!!!!!!!MZX~~~!!!!!!![em03]

COCO,5该你体清楚,我系话你敢向腐败既社会挑战,5系挑战腐败~~你误会我讲野~~~

[em05]多西余,柯督尿比人罚3000哦,我罚条毛比你~~比作我就死坐系你差馆,跟手再系差馆打多几次110啊!你条扑街郁我呀嘛~~我老西就5走,你甘扑街咪"晕"我入监咯~~~你要撒野,我就撒赖~~~!吹啊?![em05][em03]

其实监狱几好吖,有饭吃有床训~~~最多咪日日DUP吓石仔,起码5使好似我地,做到只J甘....[em03]

睇黎蛋蛋对社会现象都系唔系太了解,有好多事唔系话你想点就可以点既,任你如何撒赖,有好多野你都系无法解决。。。。

多西余~有咩无法解决姐~~!!你班扑街阿蛇要帮住D烂坦来罚我钱~~我就无钱比你罚~~~甘你点解决我姐?!我老西就5走~~~你咪拉我入监咯~~~我怕西啊~~!!!

总之都系果句,你要撒野,我就撒赖~~!!!!

[em05]

当你真系会比人打死既时候,我林你就无甘口硬啦。。。。。。

你无试过当时比人围住,个个都满脸杀气既时候,你究竟可以点。。。。。

唔通你以为你仲有条件或者有机会可以撒赖咩?

我试过......比人围剿~~!!![em05]

仲要系东川路......

你果D算咩野啊,如果真系比帮果D村民揸住锄头喊打喊杀既时候,人都癫

啦,仲到你撒赖咩。。。。。。

嗌````````中国人(农民头)普遍素质低吖!冇错噶!

睇开D拉,政府是这样的了.凡事都看开D,如果吾系好容易爆血管S噶

鬼,5好走!比我捉住打番餐先~~(D扑街政府公务员,垃圾海关)

老西闹住出下气先啊~~!

[em03]