Mastercue 台球论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

Talisman中国独家总代理

[公告][注意]帽峰山无文化村民殴打旅行者!

昨日发生一单令人震惊且发人心醒既案件,我BF与单位同事一同二十多人去帽峰山旅行受到当地无文化兼低等村民殴打,距既同事好多都受左伤,部门主任更加断了手指,无法接驳!!!!!!(还好我BF一D事都无,吓死我啦!!![em03])

事情经过:距地单位包下了一个农庄,当地低等村民话水果任摘任食,并无讲明边个范围里面系属于距地既,随便讲左两句就一狗行左去!距地有几个同事,以为所有水果都可以免费享用,就走左去旁边摘左人地两个菠萝!!当时系中午时分,摘完菠萝就番餐厅继续食饭,谁料呢个时候有个低等村民就出来无故殴打当事人!(呢个时候比作你都还拖啦~~!!你MZX甘仲成世界既?!)打完之后,果件低等村民吹鸡拖马,叫左70几个低等无文化垃圾村民出来,每人拿住斩芭蕉树既镰刀,钢管,有D又拿住砖头,(听我BF讲仲有个有抢添!!!!!!!!!)追住一班旅行者来打!!!!!我BF带领住班同事冲落去叫司机开车走,班低等村民锁门5比其出去~!我BF就叫帮同事一齐冲落车同距地死过~甘岩地下有堆钢管,距地随手每人一支,来一个打一个,棍棍打头!无拿武器既同事不幸不刀斩伤,有D比班扑街村民淀砖头DUP伤!!!!!!!更令人感到凄凉既系,距地上司迷惘带领住距地跑到一个山沟里边,无路可逃而比扑街村民几个夹住狂打,手指骨严重骨折,医生现已表明无法接驳~~!!!!!!呢个时候,企系后边既几个怕死少少既同事就报起警上来~D警察迟迟都未到达!!!后来终于到达了,班扑街村民即刻逃走~!!后期听闻拉左几件番去!听闻班低等村民仲系要求索赔20000!!!!我叼7距啦!!!!阴撕纸就有距地份,20000!!!!!!!!!!!!后期南方电视台记者都来晒,D阿蛇竟然5比距地采访!!!多西余!!!绝对有黑幕啊!!!!!!!!!

琴晚距地成两点先番到来,本来好地地一个旅程!居然出现如此丑陋既低等村民!!!!!!!如果5系我BF食过两晚夜粥,我念距都无一幸免啊!!听讲前段时间又有班人去到果个农庄旅行有条傻西摘左距地一只荔枝后遭遇毒手!!惨被杀害!!!!广州居然系郊区仲潜伏住一班甘低等既农民真系社会既悲哀,系咪无文化就可以打伤人,甚至杀人!!?!甘我地都不失为一件盲流姐!我地就系咪执起距地几件,一刀从头P死距?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[em03][em13][em16][em16][em16][em18][em18][em30][em30][em30][em30][em30]

投稿到报社电台啦!

[em06]

表示同情

已经打左~~!!!琴晚我仲同阿欣打左N个电话去叼7班不知所谓既JC~~~!!!如果媒体害怕唔敢报道既话,我连距地一齐产埋~~~~MZX!!!!!!!!!![em03]

睇睇边间报社够胆写野的,到时单声我听,我有大锅野爆

根据经验,"考虑到记者做野辛苦,人工又少",我会做齐资料,影埋相片比报社,距地记者系甘依到现场扮途人确定一下就得,吾洗距地记者冒险的.只要距地写出来就得

吾该晒

深圳晶报

COCO你系边位?不过我好欣赏你既个性,同我一样,敢向腐败社会挑战~!![em05]

我系认清楚腐败,吾系挑战腐败

你试下稳记者来我个镇采访下,睇下有边间报馆够胆来.

深圳晶报?是市级报纸吧,原则 上只能采访深圳的新闻,深圳市外的就向人地买料转载的

如果有边个朋友可以稳到报纸帮我度的平民伯姓写篇野,饮茶食饭下午茶晚饭霄夜唱K直落乜都得,仲会有好多人多谢你添,讲真的,吾系吹水

监督科个扑街JC仲要话"伤左咪去看医生咯"甘哦,吖~D西人依家讲野真系甘5合逻辑既~

系咪摘左距只剥落,买返只给距就5使赔20000先?!

学下COCO妹妹啦,现实D啦,投诉\报纸呢味野,系有阿边个点头至做得野嘎,咪以为个个投诉都搞掂,打个电话就可以上电视登报纸啦

我班朋友去D山卡啦农村屙左督尿,都比人屈8000,打埋110,几十个警察过左来都要比3000啦