Mastercue 台球论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

Talisman中国独家总代理
楼主: gzwgdd

第四届皇盛杯桌球让分赛开始报名拉!

我想知道`,輸咗囿冇安慰獎嘎`?唉`匴啦`,小菜鳥都喺唔參加啦`但喺真喺想去睇下`!比賽幾時開始?

楼上位同志,你望望只贴就有晒好清楚同满意既答案架了~~~!

5好问我系边个~~我只不过系海盛既摆波部兼职经理而已~~!

[em05][em10]

呵丷`樓上位同誌`,多謝妳嘅囬復`,我想問,嗰度可以坐乜車去`?

我报名啊东哥~我15号就返广州啦!拿我唔理啊~~~输左你都要给个奖杯我,是但稳只杯上面写个奖字都要架! [em01][em01][em01]

系哦,东哥上次都未甘做呢~~~!大佬东,你咪求其系街边执只纸杯写比距咯~~!兄弟,人地14号结束啊~~仲15号番来,16号到.....[em06]

果位数字同志,你问我坐咩车去都要话我知你住系边忽先得架~~~250啦~244啦~等等都可以去~~(因为我呢边有呢两部车可以去~!)

[em04][em05]其他既话,上网查咯~~又或者直接飞只电话过去海盛咪得咯~~!

我以为打添~~~我地帮距报定先咯~~又或者...其实都5使帮距报既,你忧大佬东5留只位比距咩?!嘻嘻~~~!

不过叫大佬东做下马,抽到距对草爷就调走距~~5系距又买火车票走佬了~~!

[em03][em05][em01]

系哦东哥,拿我5理啊,我5同草爷打架,咪先又要着草返武汉了我[em06]

其实关系唔大,唔好玩人地阿草啦......

距抽正同草爷打,系草爷玩S距啊~~!!

[em01][em01][em01]上次系新世纪果锅都试过啦~~拿拿临买火车票番武汉啊距~~~[em04][em05]

我又点敢玩草爷哩~~~未死过咩~~~~对正距,距5玩死我算偷笑了。。。。。[em06]