Mastercue 台球论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

Talisman中国独家总代理
楼主: ihcccc

[转帖]武汉理工大学学生抗议,事因学生被刁难自杀

哈哈,又比识穿左距....

车,果日眼训到只野甘,淋住雨都训着左啊,你话几犀利哩~!

下次去钓鱼叫埋我啊,我点都要钓返条小洲返来架啦~!

[em03]

任你叫架姐~~~你改距名叫做"郭正虹"都无人理你架~~~~~~!!!![em01][em01][em01][em01][em01][em01][em01][em01][em01][em01]

我讲咩你知既~~咪鬼扮野啊~~!

[em01][em01][em01][em01]

下次放长假既时候要去足三日,第一日去啦,第二日训教,打麻雀或者其他消遣,第三日先出发去钓鱼...

顶鬼得顺啊,第一晚肯定训5着既次次都~~~第二日只死人桃就晨7走入来拍拍贡,吵西醒晒~~~

[em09][em03][em05]

5系啊,果日只桃叫我自己训饱先出去哦~~~我边识路WOR~~~~

不过哩,第日长假看来都无得去了,只培甘忙

忙里距晓偷闲架啦~~~~MZX,死人桃好西衰架哦~~平时我去既时候就一早来吵~~果个兄弟又比距训~~![em01][em05]

话左比你听钓鱼,甘当然你要有心理准备啦,甘你训到黄朝八雁甘样,

仲边有鱼钓啊兄弟。。。。。

兄弟,我系武汉买定几包辣椒啦,到时钓到大鱼,我整返餐 水煮鱼过你地吃哇

[em17]

体到我哇~~我以为距话买定几包辣椒,实行丢落湖度,辣死晒D鱼,5使只BEN钓添~~![em05][em06]

丢落去咪成湖都系水煮鱼咯

[em01]