Mastercue 台球论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

Talisman中国独家总代理
楼主: ihcccc

遭遇高手,每人一杆过百

就系,得闲叫距来斗下地主就算啦,因为如果叫距来打波的话,果日的生意肯定好差

[em12][em12][em12][em12][em12][em12][em12][em12][em12][em12][em12][em12][em12][em12][em12]

我发觉有间谍系度,小心言行,我被监视

[em09][em09]

呢篇野写完后,昨晚又同距整左铺,比分是37:18,蓝波吾洗打就赢左距.

注:是一局波:15只红波,最后比分是

37:18,台面还有蓝\PINK\黑

[em01][em01][em01]

甘你都几set得啵ihcccc

厉害,睇来你都有国手水平啦,唔怪得要靓女先肯教啦......

严重声明:

我绝对无做大自己的想法,因为:

1、我不卖杆也不卖杆给朋友

2、我不会修杆

3、我只是一个普通的甲组过气职业球员

4、我沟女,但不滥;要求不高,但我钟意睇靓女;我屎波,但钟意扮高手,因为女仔最容易迷上偶像的(有版你地睇嘎)

5、一睇D分数就知道系放水的赛果啦:我打失红波(正常都系甘啦),国手打失色波(下家就方便打红波)。又教左你地一招无声无色的放水方法[em31]

名词解释:

甲组球员:不是甲、乙、丙、丁的甲。是花甲的甲,我是花甲组球员,以你地老大来讲,应该系甲甲组

[em01]

职业球员:为职业而打波的球员,吾系参加大赛果种

[em31]

东莞既隐藏高手值得令人尊敬,相信楼上应该同明哥系同一类人,不过明哥就滥D,嘿嘿......

通常系我放人地水,好少人地放我水的,因为我打的件件都系硬野[em06]

硬野就个词真系一流,以后要多D去发扬下先.....

要响东莞靠打波稳食系好唔容易架,楼上兄弟既然可以做到,仲可以做到老,极之唔简单,留个电话,有机会去长安稳你坐下吹下

啤酒啦,打波就肯定唔够你来架啦......

1、你误会啦,职业球员而系靠打波稳食,你再细味下啦

2、我一般吾留电话比麻甩佬,

[em01],Q我好过啦

3、自从细个时阿妈话饮左酒好易做错事后,我就吾饮酒的

4、我吾吹嘎

[em07]

QUOTE:
QUOTE:
以下是引用ihcccc在2006-6-5 0:03:57的发言:

就系,得闲叫距来斗下地主就算啦,因为如果叫距来打波的话,果日的生意肯定好差

[em12][em12][em12][em12][em12][em12][em12][em12][em12][em12][em12][em12][em12][em12][em12]

我发觉有间谍系度,小心言行,我被监视

[em09][em09]

喂啊~~~边个监视紧你啊???我偶像来到又点解生意会差呢???

QUOTE:
仲有,到底边个国手打到你甘淹闷啊???快D 八来听吓先~