Mastercue 台球论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

Talisman中国独家总代理
楼主: 樱桃小炸弹

爱人结婚了......但新娘不是我~!

以下是引用ben167在2005-7-21 9:23:06的发言:

炸弹,一个人只要可以活得自在,其他野何必太计较。。。。。

正如我得闲稳你吃饭,但你总系无影无踪甘,我都唔会太在意啦。。。。

爱情正如吃饭,可以两个人吃,但一个人,一样可以吃。。。。

你家时即系算数我甘话了哦~ 话虽如此,但如果比我一个人食既话,可能我会录只面算了;但两个人一齐食,我会好比心机煮一餐过距~ [em05]咩叫独食难肥啊?你体我甘既身形,都知道我经常性地中意同人一齐食啦![em01][em05]

车~我一个人瘸左系屋企~~~又5见你来煮饭我食~~~真系想拿把折凳拍晕你架哦~!

今日我得闲,不如我过来稳你吃饭啦.....

今日我得闲啊,不如我过来稳你吃饭啦...

以下是引用babywon在2005-7-22 15:42:44的发言: 车~我一个人瘸左系屋企~~~又5见你来煮饭我食~~~真系想拿把折凳拍晕你架哦~!
打亲电话你妈都系屋K,甘叫一个人啊?[em04] 你估我5想过去稳你咩,大佬~~唉!!!!!经理一番来,你觉得我又会得闲咩? [em06]突然发现自己好鬼惨!我就真系成日都一个人了~~~~[em11][em11] BEN,你系好兄弟既话就暂时性地帮我照顾住果个好兄弟先啦! [em06][em11][em05]

死炸弹,我呢两日又稳你唔到啦,原本星期六晚想稳你出来唱K架,可惜.....

系啊,BEN同我约好晒了,就稳5到你之嘛~~~人地BEN就够兄弟啦,话去打波都咩埋我上波楼啊~~~!!!

炸弹你检讨吓啦!

得啊,甘我番来辞职,你地出粮比我咯!有咩所谓~~~[em05]一个二个怨气甘重~~

哈哈,睇来呢几日,从阿弹经理番来开始,我地小弹弹心情一直都无好过涡。哈哈。。。。

算啦,弹,好多野心照米算咯。。。唉,我都知你忙架啦,不过我呢排都唔系好得闲,睇怕都要

迟D先可以稳你地玩啦。。。。

甘样好既,希望你将来可以过得好D啊嘛。。。。

今日既节俭只系为左明天既幸福姐。。。。