Mastercue 台球论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

Talisman中国独家总代理
楼主: 樱桃小炸弹

爱人结婚了......但新娘不是我~!

认为世界上仲有好男人既都真系几天真咯!

一个男人5出去滚只有两个原因
第一就系距无钱
第二就系一个懵佬
无钱同懵佬你要边样啊??

我要一个懵佬~但可惜,我稳到一个懵佬,错过左了。。。[em05]

我就系一个无钱嘅懵佬。。。[em06]

楼上既懵佬都有人要了 [em03]

有时做懵佬都几好啊~
多人中意啊

以下是引用明哥在2005-7-18 2:31:15的发言: 认为世界上仲有好男人既都真系几天真咯! 一个男人5出去滚只有两个原因 第一就系距无钱 第二就系一个懵佬 无钱同懵佬你要边样啊??
2样也我都齐晒 HOHO........我都无打算有人要我."哎.........孤身走我路......独个摸索我路途........................[em10][em05][em10][em10][em10][em10]

不过再老实讲句我有钱都唔会去滚,有钱我裸出离食7晒距我都无甘昂9出力,出野,出汗,仲要出钱去滚,我咸湿但系我唔中意去滚!!!!!!!!!!!!!!!!!吹啊.!!@#$%&*(*&)[em05]

其实男人烂滚同变心既性质5同既~

比如话:一个男人有需要而屋K既老婆满足5到距,所以距要出去滚。。。

比如话:一个男人因为对屋K既老婆感情减淡而爱上左第个,呢个叫变心!

其实我觉得依家新时代既女人,有好多事情做法比男人更加敢作敢为,假如一个男人个心都5系自己度,再拖落去都无意思。对于我来讲,我并5系要一个见到面时对你好好,而见5到面时又不闻不问既男人,假如果个男人真系甘样,我宁愿5要~

如果我系呢只贴讲既果位“新娘”,如果我爱呢个男人既话,我一定会话距知,我有左BB,但我并5系想呢个男人对我负任何责任哦,只系我要距知道,哪怕你今日开始5爱我都无所谓,因为我地拥有过曾经,曾经拥有过一个BB,可惜。。。我杀左距!就等于你此时此刻扼杀我既爱情一样。或者呢个男人根本5会心痛,但已经5重要了;如果我根本就系为左一个责任而对呢个男人无爱既话,我系绝对5会同距讲,更加5好讲到要逼婚~~~~

[em05][em05]

炸弹,一个人只要可以活得自在,其他野何必太计较。。。。。

正如我得闲稳你吃饭,但你总系无影无踪甘,我都唔会太在意啦。。。。

爱情正如吃饭,可以两个人吃,但一个人,一样可以吃。。。。

严重同意楼上~!

一个人都可以好精彩架姐

[em01]