Mastercue 台球论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

Talisman中国独家总代理
返回列表 发新帖
楼主: babywon

¤ 好鬼感动啊突然!

我都系甘话,未到关键时候,放放水又如何。

我都未开始比赛。。。。。。我昨晚和两个有参加比赛,但和我碰上的机会很小的人打球,他们都觉得很奇怪,和别的人打球就能发挥,和我打就发挥不出。。。难道是和我的性别有关系???

哈哈~~~希望你比赛的对手遇到你都输给你~~~~

[em05]

乜我有教過你咩?

我九up下你又信呀?

我有咩料你又唔係唔知,我點教你呀?

另:我記得高科剛教我果時我乜都唔慣,入波就唔洗講啦,不過習慣左就好好多,好似我e+咁~

之前佢地話我勁左,我開頭唔信架,不過e+自己都有呢種感覺~

但係到e+我都仲未知點渣cue,點出cue先好~

仲有一樣,我覺得自己练波真係可以揾到d feel架,你不防try下~

[em07]

你怕咩丑啊海洋,你同我打波时都有教吓我D波点打啦~~~!不过次次都教到我哒死同裸跑姐。。。-_-'

返到武汉我都系要自己练架啦, 或者会好似你甘架哈哈~~~

不过同我打波D人都话我同以前唔同左哦,起码识入中袋了,偶然识教波了~~~YEAH~~~

从6英磅到20万 世锦赛奖金记录斯诺克运动巨变

其实我真系好佩服你:

1、姿势、瞄波、波路。。。。。。一齐学,比着我早就晕低啦,一时间个脑点装得入咁多也啊?但你每样都学得吾错;

2、几日吾见你,见你改左姿势,同以前比真系好左好多!虽然重有D吾自然。。。。。。我以为有人帮你执,但你话无嘅时候,我真系觉得好难以置信!当然,我肯定信你讲的是事实。

3、我教过几个人练波,但系每个人都系半途而废,个个开始都话想学,教完就无个练波。而你一个女仔可以咁落力,真系好难得!

如果你可以坚持落去,我估你暑假番尼,我吾够你打架啦。。。。。。

[em01][em06]

师兄甘样一讲,我既信心又爆棚啦~~~越难我就越觉得要练好距嘿嘿~!

[em02]

加油加油~!

哇!你好疯哩!想和你交个朋友,你可以叫我啊波或酒鬼都行,你好像叫啊欣系吗?有空我去广州揾你地

好啊,做个朋友哈哈!

我好多时都系武汉架~!